:: TypejelaH ::

Sembang, gosip, mengupat sambil menyebarkan ilmu atau mendapatkan ilmu !!!!!
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Kereta apa yang korang suka?

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Sat Jan 19, 2008 10:06 am

typejelah wrote:
peng tengok email kau aku try send sekarang

Assalamualaikum enche Rozi...
pasal email hang tu kan... apasal aku asyik menerima email dari hang yang bertajuk Emailing: ipeng.zip tanpa henti??? aku sedang dilanda kehairanan ni...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Sat Jan 26, 2008 10:50 am

assalamualaikum semua...

kancil 850 milik proud owner "ipen" telah terlibat dengan kemalangan yang menyeramkan... huhuhu...
mujur pemandu kenderaan tersebut pada masa itu iaitu adik aku selamat walaupun mengalami sedikit trauma dan beberapa kecederaan ringan...
keselamatan beliau berpunca dari penggunaan tali pinggang keselamatan... so buat member suma jangan lupa pakai tali pinggang...
dengan berlakunya kemalangan tersebut... maka bahagian hadapan kancil 850 mengalami kecederaan teruk dan kini sedang dirawat sebagai pesakit luar di bengkel panel insuran...
semasa hendak tidur... tanduk pun mula menampakkan diri di celah2 rambut rambut pemilik kancil 850 tersebut...
"adakah ini masanya aku menukar kan bahagian hadapan kancil 850 tersebut kepada moderno pojaan hatiku???" tanya pemilik kancil 850 itu kepada dirinya sendiri...
adakah impian pemilik kancil 850 tersebut akan menjadi kenyataan??? kita tunggu je la sambungan cerita ini di satu senja yang akan datang...
BERSAMBUNG...

* aku dah mengalami situasi "patah kaki" buat tempoh selama kereta di bengkel... macam mana aku nak p mancing??? xpa 130Y dah nak kluar dari bengkel... nati aku post pic 130Y tu dekat sini bagi korang terutama sekali enche etang komen... sekali lagi syukur adik aku selamat... itu sport spring dah ada ka enche etang??? hehehe...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Mon Jan 28, 2008 3:23 pm

ipeng kau jangan pikir banyak tukar aja body part depan kancil kau tu..
kalau boleh masuk sekali engine L5...
barang2x tu semua murah2x dan berpatutan kalau di pakai..
tapi jangan lupa pakai tali pingang kaledar nanti.....

tukar aja ipen...
jangan tak tukar...
rugi peluang dah ade depan mata untuk tukar..
kalau tak tukar sekarang bila lagi mau tukar...
rugi ah kalau tak tukar sekarang benda dah memang kena tukar..
alang2x dah nak tukar apa lg ..
memang benda tu dah kena tukar pon....


wakakakakakakakakaka......... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
hasutan dari encik rozi... Twisted Evil Twisted Evil

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Tue Jan 29, 2008 1:45 pm

maka tersebut la kisah proud owner kancil 850 telah pun pergi ke bengkel untuk meneruskan niat jahat beliau...
berborak la proud owner tersebut dengan tokey bengkel mengenai perancangan jahat beliau...
"kau kena tambah duit kalau mau tukar" kata tokey kepada beliau...
"berapa???" balas aku sambil menyedut Winston light 18...
"tengok dulu la berapa harga itu bumper sebab itu insuran cuma cover untuk tukar kau punya bumper macam mana rupa sebelum itu kemalangan maaaa..." jawab si tokey yang xberapa nak hensem...
aku pun berfikir sejenak sambil menyentuh dahi dengan jari telunjuk dan mata merenung ke atas semacam ada sebiji mentol terapung di atas kepala dan menanti mentol itu menyala sambil mengeluarkan bunyi "ting!!!"
namun mentol tersebut ternyata tidak menyala... apatah lagi mengeluarkan bunyi "ting!!!"
berfikir aku di dalam hati..."aku mana boleh boros... aku kena simpan duit... sudah la gaji aku nda besar macam enche rozi... hmmmm..."
jadi keputusan sudah dibuat oleh aku sendiri bahawasanya tidak akan terjadi sebarang transformasi kepada kancil 850 tersebut...
janji kerata tersebut pulih dari kecederaan seperti sedia kala dan mampu berkhidmat kepada tuan empunya kereta yang memiliki sifat "3P"...
apa itu 3P?? pengasih... pemalu dan penyayang... Embarassed Embarassed

sori enche rozi terpaksa menolak hasutan mu yang memang best tersebut...

TAMAT

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Tue Jan 29, 2008 5:33 pm

peluang macam tu jarang2x tiba..
rugi kau lepaskan peluang macam tu...
lol!

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Wed Jan 30, 2008 11:32 am

"Demi masa. Sesungguhnya manusia itu benar-benar dalam kerugian, kecuali orang-orang yang beriman dan mengerjakan amal saleh dan nasihat menasihati supaya mentaati kebenaran dan nasihat menasihati supaya menetapi kesabaran."

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Wed Jan 30, 2008 11:58 am

typejelah wrote:
peluang macam tu jarang2x tiba..
rugi kau lepaskan peluang macam tu...
lol!

xpa bro... insya'Allah ada rezeki lain... manatau rezeki lain tu keta sport pulak... Razz Razz
aku dapat keta tu pun dah syukur xpayah keluar keta lain buat loan... hehehe...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Wed Jan 30, 2008 12:07 pm

kau nak buat loan ke??

aku tak boleh dengar atau nampak tulisan loan nie..
aku jd gatal tangan..


SKIM PEMBIAYAAN PERIBADI UTK KAKITANGAN KERAJAAN, PDRM DAN BADAN BERKANUN

PEMBIAYAAN MAKSIMUM RM 100,000 TANPA PENJAMIN
PEMBAYARAN BALIK MENERUSI POTONGAN GAJI BIRO ANGKASA
PEMBIAYAAN 1 TAHUN – 10 TAHUN
KELULUSAN SEGERA
BERJAWATAN TETAP SEKURANG-KURANG 3 BULAN KERJA
BLACK LIST/CTOS/FIS BANK / KOPERASI BOLEH MENCUBA
PERMOHONAN MUDAH
BOLEH MENYELESAIKAN PINJAMAN LAMA



DOKUMEN YG DIPERLUKAN-
- 2 SALINAN KAD PENGENALAN DEPAN & BELAKANG
- 4 SALINAN SURAT BERANAK / SURAT PENGESAHAN TARIKH LAHIR DAN KAD PENGENALAN YG DISAHKAN OLEH KETUA MAJIKAN (PDRM SAHAJA)
- 1 PENYATA GAJI ASAL TERBARU DAN 2 SALINAN BG 2 BULAN TERDAHULU
- 1 SALINAN BIL UTILITI (UTK PENGESAHAN ALAMAT)


KAKITANGAN KONTRAK(BERSAMBUNG) JUGA BLH MEMOHON
-UMUR MINIMA = 18 THN DAN MAKSIMA = 54 TAHUN
- GAJI MINIMA = RM750.00
- MESTI BERKHIDMAT SEKURANG-KURANGNYA 1 TAHUN
- JUMLAH PINJAMAN MAKSIMA = RM30,000 DENGAN TEMPOH BAYARAN BALIK MAKSIMA = 7 TAHUN


UNTUK PERMOHONAN/PERTANYAAN



SILA HUBUNGI /SMS/E MAIL GAJI,POTONGAN DAN JABATAN KE…

Mohamad Rozi Sulaiman
016-2252474
mohamadrozi@gmail.com





Kalau ade sesapa or kekawan yang nak buat boleh jugak..

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Wed Jan 30, 2008 1:39 pm

uish... dengar loan ja terus keluar... hehehehe...
aku akan mencuba sedaya upaya yang terdaya untuk tidak mengloan... kalau usaha tidak mendatangkan hasil baru dipertimbangkan... hehehehe...
bukan menyombong tapi mengelak... hehehehe...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Tue Feb 05, 2008 7:37 pm

Assalamualaikum suma...
lama tak masuk forum ni... ye la kan... forum ni bukan feymes pun... habis2 aku dengan rozi je lah yang rajin masuk forum ni... Crying or Very sad Crying or Very sad

ni aku saja la nak sumbat gambar keta adik aku... 130Y ni... baru lepas cat... saja la nak kongsi dengan korang suma...


kaler purple...


ekzos ntahapeapentah... aku suruh dia tukar sakit mata aku tengok...


ni bahagian bawah depan... pecayalah dulu bahagian ni xda kena karat...


kerusi tempat duduk... xkan tempat beromen kut... hehehehe... masa aku tangkap gambar ni xda pun nampak kelibat kaki yang kurus dekat belakang tersebut... bila aku post dekat sini baru nampak... misstress sungguh...


130Y...


flower horn...


kitang...


puyu...

sekarang masih dalam proses nak carik sport spring untuk kenderaan tersebut... pastu nak carik rim lagi...

sekian terima kasih...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 35
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Kereta apa yang korang suka?   Wed Feb 13, 2008 2:34 pm

Pergh..!!ungu 2..kekasih gelapku ar pasni...huhuhuh...

oklah..disini aku tunjuk gambar keta aku lepas top overhaul..trus gi test enjin pergi balik nilai..fuh,nasib baik xde apa2..huhuhuhuh...kotor siot,malas mandi cam tuan dia gak..wakakakak... Cool


_________________
Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
MITSUBISHI MIRAGE (COLT-1989)...MY RESPONSIBILITY...
www.datsun1200.com / www.turbomirage.com

Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Wed Feb 13, 2008 2:51 pm

apakah spesis kereta tersebut enche etang???

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 35
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Kereta apa yang korang suka?   Wed Feb 13, 2008 3:07 pm

ipen wrote:
apakah spesis kereta tersebut enche etang???

Spesis dia bernama MITSUBITSHI MIRAGE COLT..

_________________
Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
MITSUBISHI MIRAGE (COLT-1989)...MY RESPONSIBILITY...
www.datsun1200.com / www.turbomirage.com

Back to top Go down
View user profile
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 35
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Wed Feb 13, 2008 3:35 pm

ipen wrote:
assalamualaikum semua...

nati aku post pic 130Y tu dekat sini bagi korang terutama sekali enche etang komen...

Bumper keta SUNNY 2 baru beli ke encik ipen?ke baru cat? lawa pulak..geram saya melihatnya...

_________________
Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
MITSUBISHI MIRAGE (COLT-1989)...MY RESPONSIBILITY...
www.datsun1200.com / www.turbomirage.com

Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Wed Feb 13, 2008 6:51 pm

bumper tersebut hanya disapu minyak tanah campur dengan minyak rambut code10... hehehehe...

baru cat la enche etang... hehehehehe...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Tue Feb 19, 2008 9:41 am

dah sapu minyak tanak tu ipen bakar dan terus jadi begitu cantik..
kalau buat satu kereta lagi cantik nie...

etang yang kejam kenapa anda pergi Nilai 3 tak ajak saya??
ke saya tidak layak untuk ikut bersama anda...

dunia... dunia... mengapa begitu kejam.....

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Tue Feb 19, 2008 9:44 am

dah sapu minyak tanak tu ipen bakar dan terus jadi begitu cantik..
kalau buat satu kereta lagi cantik nie...

etang yang kejam kenapa anda pergi Nilai 3 tak ajak saya??
ke saya tidak layak untuk ikut bersama anda...

dunia... dunia... mengapa begitu kejam.....

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
Mrs Etang

avatar

Posts : 40
Join date : 2007-08-13
Age : 35
Location : armpunk soon will be pj

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Tue Feb 19, 2008 2:25 pm

typejelah wrote:
dah sapu minyak tanak tu ipen bakar dan terus jadi begitu cantik..
kalau buat satu kereta lagi cantik nie...

etang yang kejam kenapa anda pergi Nilai 3 tak ajak saya??
ke saya tidak layak untuk ikut bersama anda...

dunia... dunia... mengapa begitu kejam.....

a'ah beliau sememangnyer seorang yg kejam....x suka...x suka....x suka.... lol!
Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Tue Feb 19, 2008 2:53 pm

Mrs Etang wrote:
typejelah wrote:
dah sapu minyak tanak tu ipen bakar dan terus jadi begitu cantik..
kalau buat satu kereta lagi cantik nie...

etang yang kejam kenapa anda pergi Nilai 3 tak ajak saya??
ke saya tidak layak untuk ikut bersama anda...

dunia... dunia... mengapa begitu kejam.....

a'ah beliau sememangnyer seorang yg kejam....x suka...x suka....x suka.... lol!

kejam2 sayang ke???? Twisted Evil

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 35
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Tue Feb 19, 2008 4:26 pm

typejelah wrote:
dah sapu minyak tanak tu ipen bakar dan terus jadi begitu cantik..
kalau buat satu kereta lagi cantik nie...

etang yang kejam kenapa anda pergi Nilai 3 tak ajak saya??
ke saya tidak layak untuk ikut bersama anda...

dunia... dunia... mengapa begitu kejam.....

huhuhuhhu...!!!!!bukan kejam tapi nakal ar..hikhikhik... Razz

_________________
Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
MITSUBISHI MIRAGE (COLT-1989)...MY RESPONSIBILITY...
www.datsun1200.com / www.turbomirage.com

Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Thu Feb 21, 2008 1:14 pm

tahu lah kereta kuat ..
itu yang tak ajak aku tu...

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Thu Feb 21, 2008 7:43 pm

typejelah wrote:
tahu lah kereta kuat ..
itu yang tak ajak aku tu...

xtau la kalu aku ada dekat situ... mesti kena pulau jugak... hahahaha... almaklumlah keta kancil jak... hehehehehe...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Fri Feb 22, 2008 2:52 pm

insyaallah ipen kau akan dipulaukan jika ade program kemana2x...

keta TEBO katakan

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Fri Feb 22, 2008 5:35 pm

typejelah wrote:
insyaallah ipen kau akan dipulaukan jika ade program kemana2x...

keta TEBO katakan

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

begini lah nasib aku sekarang ni... ada member2 pun dah kena pulau... sedarlah aku keta aku kancil jak... bukan turbo pun... dah tu eksiden pula tu... terpaksalah masuk bengkel nak modified jadi helekopter... apakan daya...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
Mrs Etang

avatar

Posts : 40
Join date : 2007-08-13
Age : 35
Location : armpunk soon will be pj

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Sat Feb 23, 2008 11:32 am

ipen wrote:
typejelah wrote:
insyaallah ipen kau akan dipulaukan jika ade program kemana2x...

keta TEBO katakan

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

begini lah nasib aku sekarang ni... ada member2 pun dah kena pulau... sedarlah aku keta aku kancil jak... bukan turbo pun... dah tu eksiden pula tu... terpaksalah masuk bengkel nak modified jadi helekopter... apakan daya...

bersyukurlah kawan2 ku sekalian kerna anda mempunyai kereta...x kisah laa keta kecikk ke keta besar ke...ada tubo ke x....
cuba kita renung2kn bg mereka di luar sana yg tidak mempunyai kereta...itu pn mereka still lg bersyukur dgn aper yg ada dan cuba sedara2 sekalian
renungkn pula pada mereka yg tidak mempunyai kaki......
renungkan2 dan slamat beramal
flower
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   

Back to top Go down
 
Kereta apa yang korang suka?
Back to top 
Page 7 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Sekilas Perlengkapan Yang Dibutuhkan Aquarium Hias Laut
» Jenis-jenis Ikan Predator yang biasa dipelihara
» Ikan-ikan yang cocok untuk Aquascape
» Apa yang menarik dari memeilihara Cichlid itu?
» Binatang yang harus dihindari saat menyelam

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
:: TypejelaH :: :: Hal Ehwal Kereta..-
Jump to: