:: TypejelaH ::

Sembang, gosip, mengupat sambil menyebarkan ilmu atau mendapatkan ilmu !!!!!
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Kereta apa yang korang suka?

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
AuthorMessage
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Wed Apr 09, 2008 1:04 pm

hak hak hak hak... hak tuih...
kereta kancil standard 850 sudah pun keluar... kopak juga la bayar RM600 semalam...
apapun aku dah buleh merempit balik... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

rozi wei... insya'Allah kalu xda halangan aku datang la... aku kalu member buat kenduri... apatah lagi kenduri kawen insya'Allah aku akan datang... tapi ko kena paham la sebab aku ni tinggal jauh... aku dah survey tiket paling murah pun maunya RM600 pegi balik termasuk tambang bas suma... huhuhuhuhu...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Thu Apr 10, 2008 10:15 am

aku memang memahami kau ipen

usah kau risaukan tentang itu..

wakakakakaka

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Fri Apr 11, 2008 3:01 pm

ko memang memahami aku...
bakal2 sekampung l katakan... heheher...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
Mrs Etang

avatar

Posts : 40
Join date : 2007-08-13
Age : 35
Location : armpunk soon will be pj

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Fri Apr 11, 2008 3:47 pm

ipen muke ko ngan pic yg display kt profile ko nie lbh krg sama arrr....seram oooo..... affraid
Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Tue Apr 15, 2008 2:00 pm

har har har har har har... tau seram.. aku kan ahli kepada kelab mancen puaka paling hampeh dekat MFN... hehehehehe...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Nak Mintak Tolong   Thu Jun 12, 2008 4:49 pm

Kenapa Rakyat Malaysia Masih Sokong BN..?

Tolong beri sebab2 Yang Munasabah..
Harap Kekawan Dapat Membantu..
Saya tengah Buat Kajian nie. Untuk MBA saya.

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Fri Jul 25, 2008 7:52 pm

ntah la bro... aku xsokong BN... aku tak mengundi lagi... ekekekekeke...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Mon Jul 28, 2008 12:15 pm

ariffin jamil..
kenapa dengan opis hjang tak ade internet ka??
dah lama hang tak email or tak forum dengan aku..
hang bz ka?

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Tue Jul 29, 2008 12:19 pm

aku isnin cuti la...
masa cuti aku jarang buka tenet walau tenet ada kat rumah...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Wed Aug 06, 2008 10:35 am

best tak cuti hari isnin..
macam best gak tu

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Fri Aug 08, 2008 5:15 pm

xbest... aku cuti semua org keja... aku sangap...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Thu Sep 04, 2008 9:35 am

so macam mana nak buatkan hang best??

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
pAk_ArElee



Posts : 13
Join date : 2007-08-19
Age : 35
Location : Cheras.Kajang bebeh!!!

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Wed Sep 10, 2008 7:16 pm

bila laaaaaaaaaa accord aku nak kuar nih..nak gak try kejar Mirage Colt etang nih....hehehe...rozi, aku start balik buat kereta lama aku tu..yg panas kat traffic light tu..hehehe..tunggu la kemunculan dia ek..(kalu lepas JPJ)...klau x, aku nak beli Civic EF, kasi masuk B18Cs..special tune...fully LSD...pastu duit kawin xde..huhuhuhu...aku nak kena balik umah dah...so ada masa aku masuk balik..yg pasal Volvo project, mcm x on jek..nafsu kuat sgt nak beli kereta nih..hehehhe...
Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Thu Sep 11, 2008 10:52 am

ermmmmm... ermmmmm... ermmmm...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 35
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Fri Sep 12, 2008 1:45 pm

pAk_ArElee wrote:
bila laaaaaaaaaa accord aku nak kuar nih..nak gak try kejar Mirage Colt etang nih....hehehe...rozi, aku start balik buat kereta lama aku tu..yg panas kat traffic light tu..hehehe..tunggu la kemunculan dia ek..(kalu lepas JPJ)...klau x, aku nak beli Civic EF, kasi masuk B18Cs..special tune...fully LSD...pastu duit kawin xde..huhuhuhu...aku nak kena balik umah dah...so ada masa aku masuk balik..yg pasal Volvo project, mcm x on jek..nafsu kuat sgt nak beli kereta nih..hehehhe...

eemm...emmm..emmm...(tersampuk ngan ipen)

_________________
Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
MITSUBISHI MIRAGE (COLT-1989)...MY RESPONSIBILITY...
www.datsun1200.com / www.turbomirage.com

Back to top Go down
View user profile
encik etang

avatar

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 35
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Sat Sep 13, 2008 10:51 pm

kereta idaman aku yg baru....insyaALLAH!!!!!

bounce bounce cheers Very Happy

_________________
Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
MITSUBISHI MIRAGE (COLT-1989)...MY RESPONSIBILITY...
www.datsun1200.com / www.turbomirage.com

Back to top Go down
View user profile
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Mon Sep 15, 2008 3:41 am

ni pula kereta idaman aku yg baru... insya'Allah jugak...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Mon Sep 15, 2008 1:44 pm

hang pa nak tau kereta idaman aku plak??
humm.. jangan cemburu ok.. sat aku carik gambar dia

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Mon Sep 15, 2008 3:45 pm

nie ha kereta idaman aku..



_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 36
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Tue Sep 16, 2008 12:50 am

typejelah wrote:
nie ha kereta idaman aku..



ehem... ehem... ehem... Razz

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Tue Sep 16, 2008 10:31 am

hehehhehehe...

aku idam2x kan aja..

bila nak balik perlis.. boleh aku pg mancing dengan hang.

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   Tue Sep 16, 2008 10:42 am

ini kalau aku tukat pakai seat recaro lagi sedap nie.. lembut dan empuk..

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
Sponsored content




PostSubject: Re: Kereta apa yang korang suka?   

Back to top Go down
 
Kereta apa yang korang suka?
Back to top 
Page 9 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 Similar topics
-
» Sekilas Perlengkapan Yang Dibutuhkan Aquarium Hias Laut
» Jenis-jenis Ikan Predator yang biasa dipelihara
» Ikan-ikan yang cocok untuk Aquascape
» Apa yang menarik dari memeilihara Cichlid itu?
» Binatang yang harus dihindari saat menyelam

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
:: TypejelaH :: :: Hal Ehwal Kereta..-
Jump to: