:: TypejelaH ::

Sembang, gosip, mengupat sambil menyebarkan ilmu atau mendapatkan ilmu !!!!!
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share
 

 Automibile Dept

Go down 
AuthorMessage
pAk_ArElee



Posts : 13
Join date : 2007-08-19
Age : 35
Location : Cheras.Kajang bebeh!!!

Automibile Dept Empty
PostSubject: Automibile Dept   Automibile Dept Icon_minitimeThu Sep 11, 2008 6:26 pm

Kalau korang nak post gambar-gambar kereta pelik or rare species yang korang penah snap, sila-sila la ek...sbb topic yg lama ni da banyak sgt replies..malas nak baca dah...any picture...gambar inche ipen posing baring atas kereta pun boleh...sila-sila...
Back to top Go down
View user profile
encik etang

encik etang

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 35
Location : Petaling Jaya

Automibile Dept Empty
PostSubject: Re: Automibile Dept   Automibile Dept Icon_minitimeFri Sep 12, 2008 1:49 pm

pAk_ArElee wrote:
Kalau korang nak post gambar-gambar kereta pelik or rare species yang korang penah snap, sila-sila la ek...sbb topic yg lama ni da banyak sgt replies..malas nak baca dah...any picture...gambar inche ipen posing baring atas kereta pun boleh...sila-sila...

a"ah..pak ali mmg mcm nie bukak thread baru pastu dia biarkan kita penuhkan...mendaaaaaaaaaa....oit!!!mana pic kenari ko?kata nak upload!!!

_________________
Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
MITSUBISHI MIRAGE (COLT-1989)...MY RESPONSIBILITY...
www.datsun1200.com / www.turbomirage.com

Automibile Dept PROTOTYPE1
Back to top Go down
View user profile
encik etang

encik etang

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 35
Location : Petaling Jaya

Automibile Dept Empty
PostSubject: Re: Automibile Dept   Automibile Dept Icon_minitimeSat Sep 13, 2008 8:04 pm

biarlah aku start klu nak tunggu pak ali sure berkarat forum nie...wakaakakakakka...

1. Nama kereta ni Nissan S-cargo, re-build balik retro car nie sebab penduduk jepun dah mula byk bertani sebab masa memula pembinaan keta nie mmg utk tujuan pertanian...aku snap keta nie dkt parking summit USJ...

Automibile Dept 07072008452

Automibile Dept 07072008455

Automibile Dept 07072008457


2. Nama keta nie Honda Prelude 1981...ni keta abg aku..dia dah jual keta ni bulan 3 lepas sebab nak cover duit balik duit dia...sebab itu aku snap depan jek coz abg aku x bg sebab dia sedih...aku snap curik-curik...mendaaaaaa...wakakakakakak..jiwang!!!!

Automibile Dept 09042008158


3. Nama keta ni Fiat 127-Special..aku snap gambar ni masa ada kenduri kahwin dkt area rumah aku...yg best ttg keta ni dashboard dia fully kancil..respek..MALAYSIA BOLEH!!! -sori x tngkp gambar dashboard plak.. Razz

Automibile Dept 14062008390

Automibile Dept 14062008393

Automibile Dept 14062008394

Automibile Dept 14062008395


4. Nama keta ni ROLL-ROYCE, x tau tahun bile..tergulung lidah aku nak nyebut...aku snap keta nie dkt menara SUNWAY masa aku tunggu "DATIN" balik kerja... Wink

Automibile Dept 28032008111


5. Saja je letak gambar keta nie nak buat penuh thread nie..wakakaka..rerasa semua org tahu keta apa nie...eeemmm....

Automibile Dept 14022008006


6. Pendekar MUSTAR..heeheh..Mustang nie for sale dkt area SUNWAY...first time tgk MUSTANG dpn mata, naik jakun jap..yg menghairankan kedai yang jual keta MUSTANG ni kedai bawah pokok biasa jek..x paham aku... affraid

Automibile Dept 12032008062


7. Nama keta ni DATSUN 120Y-B310..aku snap gambar nie dkt area subang jaya...

Automibile Dept 17062008407


8. Nama keta ni DATSUN 120Y-B210..keta peveret aku nie...aku snap keta nie dkt dpn BMW-GLENMARIE... Wink

Automibile Dept 22042008220


9. Ni gambar keta aku...nama dia MIRAGE COLT 1989...dah rare dah keta nie..pak ali carikkan aku dashboard keta nie...tolong..uuwwaaaaaa..... Razz

Automibile Dept 10022008103


10. Ini gambar anak buah aku...yg sedang @ tgh mencengkam muka dia itu tangan aku...wakakakakakak!!!! Twisted Evil

Automibile Dept 31032008118


11. Ni gambar gerai aku ngan mak aku..bersama-sama mengejar keuntungan..YEEE-HAAA...!!!! Smile

Automibile Dept 16082008520


12. Ni gambar aku tgh main-main cinta dgn ZEDS...jgn marah-marah dan jeles ok...wakakakakakkaak.... Razz

Automibile Dept 20022008014

_________________
Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
MITSUBISHI MIRAGE (COLT-1989)...MY RESPONSIBILITY...
www.datsun1200.com / www.turbomirage.com

Automibile Dept PROTOTYPE1
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
typejelah

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

Automibile Dept Empty
PostSubject: Re: Automibile Dept   Automibile Dept Icon_minitimeMon Sep 15, 2008 1:23 pm

syok la kat hang pa.. pi jalan2x tengok kereta tak ajak aku

_________________
Doa Taubat
Automibile Dept DOA32

$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
encik etang

encik etang

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 35
Location : Petaling Jaya

Automibile Dept Empty
PostSubject: Re: Automibile Dept   Automibile Dept Icon_minitimeWed Sep 17, 2008 7:44 pm

Ini ada lagi gambar-gambar jamahan untuk korang semua...sila-sila tgk...


1. Datsun 1200 S Pickup trak....

Automibile Dept 17092008545

Automibile Dept 17092008544


2. Nissan Silvia S15 for Sale...

Automibile Dept 12032008065

Automibile Dept 12032008064


3. Gambar Selingan..hehehe.. Razz

Automibile Dept 10042008163

_________________
Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
MITSUBISHI MIRAGE (COLT-1989)...MY RESPONSIBILITY...
www.datsun1200.com / www.turbomirage.com

Automibile Dept PROTOTYPE1
Back to top Go down
View user profile
encik etang

encik etang

Posts : 61
Join date : 2007-08-13
Age : 35
Location : Petaling Jaya

Automibile Dept Empty
PostSubject: Re: Automibile Dept   Automibile Dept Icon_minitimeThu Sep 18, 2008 6:52 pm

Gambar jamahan lagi untuk korang.... cheers


1. Mitsubishi Galant

Automibile Dept 18092008546

Automibile Dept 18092008547

Automibile Dept 18092008548

Automibile Dept 18092008549

Automibile Dept 18092008550


2. Kombi Van..

Automibile Dept 18092008552

Automibile Dept 18092008556

Automibile Dept 18092008557


3. Peugeot 404

Automibile Dept 18092008553

Automibile Dept 18092008554

Automibile Dept 18092008555


4. Abandon Peugeot 204

Automibile Dept 18092008558


5. 1979 Honda CVCC

Automibile Dept 18092008559

Automibile Dept 18092008560

Automibile Dept 18092008561

Automibile Dept 18092008562

Automibile Dept 18092008563


6. Lori Toyota 200..

Automibile Dept 18092008551


7. Gambar Selingan...

Automibile Dept 04062008370-1

_________________
Best Regards,

Zulshahreen Shah Bhari a.k.a encik etang
DATSUN Owner 120Y... Made for ME just for ME...
MITSUBISHI MIRAGE (COLT-1989)...MY RESPONSIBILITY...
www.datsun1200.com / www.turbomirage.com

Automibile Dept PROTOTYPE1
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
typejelah

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

Automibile Dept Empty
PostSubject: Re: Automibile Dept   Automibile Dept Icon_minitimeFri Sep 19, 2008 9:37 am

Banyak betul gambar

Apa2x pon aku nak ucap selamat hari raya aidilfitri

Ampun dan maaf andainya
Terkasar bahasa
Tersilap bicara
Termarah yang tak kena
Tertanya tak tentu hala
Tersasul yang tak sengaja
Terpukul kat mana-mana
Terpekik di telinga
Terhantuk di kepala
Terpinjam harta benda
Termoody tak semena-mena
Terumpat bila-bila
Termacam-macam lagi
Yang kene mengena

“SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN”

_________________
Doa Taubat
Automibile Dept DOA32

$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
Sponsored content




Automibile Dept Empty
PostSubject: Re: Automibile Dept   Automibile Dept Icon_minitime

Back to top Go down
 
Automibile Dept
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
:: TypejelaH :: :: Hal Ehwal Kereta..-
Jump to: