:: TypejelaH ::

Sembang, gosip, mengupat sambil menyebarkan ilmu atau mendapatkan ilmu !!!!!
 
HomeFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 KAD KAHWIN...

Go down 
AuthorMessage
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: KAD KAHWIN...   Tue Dec 04, 2007 12:55 pm

Salam suma...

Di sini saya ingin mengemukakan beberapa soklan...
Xtau la kalau tempat ni sesuai sbb tempat ni utk web design and programming...
tapi saya nak tanya apa software yang sesuai untuk kita mereka kad jemputan kahwin???
printer macam mana yang best???
jangan salah paham pula... aku nak kawen lama lai...
tapi ingat nak menceburkan diri la... manatau ada yg nak amik tempahan... What a Face
harap ada yang dapat membantu...
thanks...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: KAD KAHWIN...   Wed Dec 05, 2007 11:40 am

software ADOBE..
macam Adobe kedai gambar...
adobe illustrator and dll lah..
printer tu semestinya yang laser jet...
kalau nak best laminate sekali yang nipis2x bagi shining sikit....

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
typejelah
Admin
avatar

Posts : 197
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Section 11, Shah Alam

PostSubject: Re: KAD KAHWIN...   Tue Dec 11, 2007 2:31 pm

ipen aku dah jumpa software yang kau nak tu datang lah ambik kat umah aku malam nie..
dalam kul 9 malam aku dah ade kat umah..
hang datang aja ok..

_________________
Doa Taubat


$6.00 Welcome Survey After Free Registration! <<<<< Korang register sahaja walau pon korang tak berminat....

Mohamad Rozi bin Sulaiman
4G91 inside
Mobile: +6012 564 4483; +6016 225 2474
E-mail: typejelah@hotmail.com.my
Website: http://typejelah.forumotion.com
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/typejelah
ipen

avatar

Posts : 223
Join date : 2007-08-07
Age : 35
Location : Negeri di bawah bayu

PostSubject: Re: KAD KAHWIN...   Tue Dec 11, 2007 4:08 pm

typejelah wrote:
ipen aku dah jumpa software yang kau nak tu datang lah ambik kat umah aku malam nie..
dalam kul 9 malam aku dah ade kat umah..
hang datang aja ok..

ye lah sangat... aku dtg la tu mlm ni... dtg sesangat... tapi apa guna kecanggihan teknology buatan manusia??? ko send jer dkt email aku... xpun ko ym la mlm ni...

_________________

PUAKA ANGLERZ TRIBE
Proud Owner of KANCIL 850cc
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: KAD KAHWIN...   

Back to top Go down
 
KAD KAHWIN...
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
:: TypejelaH :: :: Web Design dan Programming-
Jump to: